PROGRAM

Luni - Vineri: 10.00 - 18.00

 

CONTACT

+40766889911

office@e-avocatul.ro

Bd. Unirii nr. 18, bl. 5B, sc. 1, et. 3, ap. 10, București, sector 4

 

Știm că, de cele mai multe ori, lucrurile în viață nu merg așa cum ne dorim. Înțelegem aspectele sensibile ce intervin în problemele născute din încălcarea legii penale -organele de cercetare penală, presiunea psihică și socială a unui dosar penal ș.a-.

Din cauza șocului, mai ales în cazul primei abateri, majoritatea oamenilor iau decizii fără a reflecta sau a-și cunoaște drepturile, precum și consecințele la care se pot expune printr-o abordare greșită a situației. Un avocat specializat în drept penal poate ajuta în astfel de situații. 

Este foarte important să beneficiați, încă de la început de consultanță și asistență juridică de specialitate, dând șansa profesionistului cu care colaborați să cunoască dedesubturile situație și să urmărească evoluția dosarului.

Echipa noastră vă poate sta alături atunci când aveți nevoie de un avocat specializat în drept penal, în situația în care sunteți cercetat pentru săvârșirea unei infracțiuni privind regimul rutier, regimul drogurilor, infracțiuni economice, infracțiuni contra patrimoniului prin nesocotirea încrederii, dar și alte infracțiuni prevăzute în legi speciale. 

 

Știm că, de cele mai multe ori, lucrurile în viață nu merg așa cum ne dorim. Înțelegem aspectele sensibile ce intervin în problemele născute din încălcarea legii penale, însă un avocat specializat în drept penal te poate ajuta.

DREPT PENAL

MUNTEANU&DUMITRU

LAW OFFICE