PROGRAM

Luni - Vineri: 10.00 - 18.00

 

CONTACT

+40766889911

office@e-avocatul.ro

Bd. Unirii nr. 18, bl. 5B, sc. 1, et. 3, ap. 10, București, sector 4

 

Știm că, de cele mai multe ori, lucrurile în viață nu merg așa cum ne dorim. Înțelegem aspectele sensibile ce intervin în problemele născute din relațiile de familie.

Presiunea unei despărțiri afectează mai multe planuri ale vieții, precum social, personal, juridic. Deși cea mai grea dinte etape este despărțirea de partenerul de viață, partea juridică nu trebuie neglijată având în vedere consecințele pe care le produce.

Chiar dacă între soți a intervenit despărțirea în fapt, în ochii legii sunteți căsătoriți, aspect ce stânjenește exercitarea normală a drepturilor persoanei, bunurile achiziționate de unul dintre soți fiind în patrimoniul comun, domiciliul, numele precum și altele asemenea rămânând neschimbate până la desfacerea căsătoriei. 

Fie că discutăm despre un divorț ori despre acțiuni conexe acestuia (măsuri privind minorii sau partajul bunurilor comune), fie că vorbim despre acțiuni privind filiația, echipa noastră este aici pentru a te ajuta.  

Avocatul specializat în dreptul familiei este denumit adesea avocat divorț, avocat partaj, avocat divorț cu minori etc., însă el este cel care preia presiunea unei acțiuni cu privire la familie.

DREPTUL FAMILIEI

MUNTEANU&DUMITRU

LAW OFFICE