PROGRAM

Luni - Vineri: 10.00 - 18.00

 

CONTACT

+40766889911

office@e-avocatul.ro

Bd. Unirii nr. 18, bl. 5B, sc. 1, et. 3, ap. 10, București, sector 4

 

Statisticile arată că cel puțin o dată în viață orice persoană se împrumută fie la bancă, fie la familie, fie la un prieten și așa mai departe. Împrumuturile neachitate la timp nasc proceduri de colectare a debitelor restante care din punct de vedere juridic se numesc executări silite.

Deși nu sfătuim împrumutații să nu își achite datoriile, în foarte multe cazuri creditorul nu respectă legislația referitoare la executarea silită de care făceam vorbire anterior. Astfel, se naște posibilitatea debitorului de a contesta procedura pornită cu ajutorul unui avocat specializat în executare silită.

 

În cadrul unei proceduri de executare silită un avocat specializat în executare silită poate presta următoarele servicii:

  1. Redactare, semnare, depunere cerere de executare silită (pentru creditor), urmărind evoluția procedurii până la recuperarea integrală a debitelor restante.

  2. Acordarea consultanței juridice pentru debitor cu privire la legalitatea executării silite.

  3. Depunerea unei contestații la executare în cazul în care această procedură este nelegală sau netemeinică.

  4. Asistarea debitorului la negocieri în vederea identificării unei soluții amiabile pentru stingerea debitului cum ar fi semnarea unui angajament de plată avantajos.

  5. Asistarea debitorului în procedura prevăzută de Legea 77/2016 privind Darea în plată a unor imobile în contul creanței.

  6. Depunerea cererilor de chemare în judecată având ca obiect impreviziunea. (înghețarea cursului valutar).

 

Vă sfătuim să apelați la un avocat specializat în executare silită pentru a beneficia de consultanță juridică în vederea depunerii unei contestații la executare împotriva contractelor de credit bancar ori altele asemenea.

Statisticile arată că cel puțin o dată în viață orice persoană se împrumută fie la bancă, fie la familie, fie la un prieten și așa mai departe. Împrumuturile neachitate conduc executări silite, iar atunci vei avea nevoie de un avocat specializat în executare silită.

EXECUTARE SILITĂ

MUNTEANU&DUMITRU

LAW OFFICE